Rumore Projecten Projecten Projecten Projecten Projecten Projecten Projecten Projecten Projecten Projecten Projecten Projecten Projecten Projecten Projecten Projecten Projecten Projecten Projecten
WAT
FluisterFlessen
Flessen met een vrouwenmond die lieve woordjes fluisteren, je proberen te verleiden, te lokken, voor zich te winnen. Vals en suggestief, lief en onbetrouwbaar. De flessen zijn in opdracht ontwikkeld door Studio Botterikken.

WAAR
Op 19 mei 2010 was in de OBA (amsterdamse bieb) de Kom uit de fles dag vanwege het 100 jarig bestaan van de Jellinek. Vijf kunstenaars waren geselecteerd op basis van inzendingen om dit evenement op te leuken: Sabine Ruitenbeek, Marc de Vries, Joni Neelen, Maarten Westra Hoekzema en Bor Rooyackers (Rumore).

HOE
De flessen zijn los neer te zetten of worden in een zuil geplaatst. Als je langs loopt hoor je gefluister, de flessen roepen je.
U kunt denken aan flessen die de laatste festival nieuwtjes en/of roddels fluisteren. Of om een “buzz” te creeëren omtrent een product of evenement. Verleiding is er in vele vormen en soorten.

 


 

Fluisterflessen

 

DOWNLOAD
Download HIER het volledige Fluisterflessen infopakket met beeldmateriaal en meer mogelijkheden (pdf)

LUISTER
Beluister HIER de audio files


© Rumore en Brrr zijn geregistreerd als handelsnaam bij de KvK
Niks van deze website mag zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen of gebruikt voor welk doeleinde dan ook!
Projecten